• Dani Mocanu, aroganță maximă, în fața tuturor bărbaților: „Intru eu cu 50 de euro la nevestele voastre, în cameră”

Dani Mocanu i-a luat la mișto pe bărbații care au fițe, iar pe pagina lui de Facebook, manelistul a postat un mesaj extrem de amuzant, cu trimitere la aceștia. Pentru că este o persoană sinceră, Dani Mocanu nu se teme niciodată să spună ceea ce gândește.

„Ce umflați intrați unii, prin cluburi…Exact cum intru eu cu 50 de euro la nevestele voastre, în cameră” a scris Dani Mocanu, pe Facebook. Internauții s-au amuzat copios pe seama mesajului transmis de manelist și au înroșit butonul de like.

Nu vrea relații serioase!

Deși are un succes enorm pe piața manelelor, Dani Mocanu nu vrea nici în ruptul capului să se așeze la casa lui.

„Nu vreau iubită. Adică acum mă concentrez pe carieră, să fac bani, nu vreau complicaţii, sentimente, simt că aş fi tras înapoi. Nu am chef de gelozii, de discuţii… Aşa că, prefer, să am aventuri.

Merg, de exemplu, la cântare. Dacă văd o fată care să îmi placă şi să mă placă, vorbesc cu ea. Dacă sunt mai multe, e şi mai bine. Avem o aventură, iar totul se încheie după. La ora actuală, recunosc şi îmi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu mă dau în spate de la nimic când vine vorba de asta. Aşa îmi place să trăiesc, aşa îmi place să mă bucur acum de femei”, a spus Dani Mocanu, pentru RadioA-tentat.

About DjViRuS

Check Also

Edy Talent – A plecat barbata-miu

Edy Talent Vine din Nou cu un Hit in PREMIERA pe Radio A-Tentat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *